Plet en N'Diaye leggen het uit: "Daarom staan we laatst en zo komen we er weg"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 4 reacties
Plet en N'Diaye leggen het uit: "Daarom staan we laatst en zo komen we er weg"
Foto: © photonews

Speeldag 13 staat voor de deur met de pijnlijke vaststelling: Zulte Waregem staat vooralsnog nog steeds met de rode lantaarn in handen. Hoe zijn ze daar terechtgekomen en hoe raken ze daar weg? Plet en N'Diaye leggen het uit.

Aernout Van Lindt in Waregem

“Het gevoel binnen de groep is nog goed. De ambiance is er nog, we kunnen nog lachen op training. We trainen ook heel goed, er is dus zeker geen vertrouwenscrisis”, aldus N’Diaye.

“Het hangt gewoon van de kleine dingen af. We hebben nog niet echt veel geluk gehad dit seizoen, dat komen we echt te kort. Iedereen weet dat we in een moeilijke periode zitten en we gaan er echt alemaal voor.”

Plet zoekt dan weer geen excuses: “Ik hoop dat wij ook eens een goede reeks kunnen neerzetten. Maar wat doe je er aan? We moeten niet zoeken naar geluk, maar proberen goed voetbal te brengen en uitgaan van onze eigen kracht.”

En hoe het op te lossen? Simpel: “Hard werken op training, dat is de basis. Dat doen we ook, dan moet het kunnen keren. We leren elkaar steeds beter kennen en groeien ook naar elkaar toe.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties