Reactie Affaire-Mazzu zorgde voor deining: "Harde kern kwam uitleg vragen op training"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Affaire-Mazzu zorgde voor deining: "Harde kern kwam uitleg vragen op training"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Charleroi pakte gisteren een meer dan verdiend punt tegen Club Brugge. En dat na een woelige week op Mambourg. Er was immers heel wat te doen omtrent vermeende contacten tussen Felice Mazzu en Standard.

Cédric De Volder in Charleroi

Nog eventjes herhalen: Felice Mazzu zou volgens de Franstalige media zijn diensten hebben aangeboden bij Roland Duchâtelet. De voorzitter van Standard zag de komst van de oefenmeester van Sporting Charleroi wel zitten, maar laatstgenoemde trok op het nippertje zijn staart in.

"De spelersgroep had helemaal geen probleem met de gebeurtenissen", aldus Nicolas Penneteau. "De coach heeft ons uitleg gegeven, maar verder is daar eigenlijk niet over gepraat. Het doet er eigenlijk ook niet toe. Enkel dit punt is van belang."

Charleroi en Standard zijn aartsrivalen, hé

Karel Geraerts wou dan weer wel iets kwijt over de affaire. "Ik weet niet hoe het zat in Vlaanderen, maar hier stonden de kranten vol." (lacht) Het is enorm rumoerig geweest de voorbije dagen. Charleroi en Standard zijn aartsrivalen, hé. Gisteren kwam de harde kern zelfs uitleg vragen op training, maar vandaag stonden ze helemaal achter ons."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties