Reactie Club laat leidersplaats liggen: "Maar volgende week nieuwe kans"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Club laat leidersplaats liggen: "Maar volgende week nieuwe kans"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge kreeg gisteren op Mambourg de kans om zich naast RSC Anderlecht op kop van de stand te nestelen, maar vergat te scoren in Henegouwen. Al hadden de meesten na afloop een positieve bril op.

Cédric De Volder in Charleroi

Door het gelijkspel van RSC Anderlecht tegen Sporting Lokeren had Club Brugge de kans om het puntentotaal ook op 27 eenheden te brengen. Het mocht echter niet zijn. De West-Vlamingen bleven steken op een 0-0-gelijkspel bij Sporting Charleroi en moeten ook KAA Gent nog voor zich dulden.

"We hadden natuurlijk heel graag naast Anderlecht gestaan na het voetbalweekend", slaat Ruud Vormer in zijn sappig Rotterdams dialect de nagel op de kop. "Maar het is nu eenmaal anders uitgedraaid. Al ben ik er zeker van dat het wel nog zal gebeuren, hoor. Die leidersplaats telt enkel op het einde van het seizoen, maar het is toch de bedoeling om zo snel mogelijk bovenaan te staan."

Victor Vazquez ziet volgende week kansen. Dan staan de Buffalo's en Anderlecht tegenover elkaar in de Ghelamco Arena. Dat was overigens ook meteen de mening van Mathew Ryan. "Maar eigenlijk moeten we vooral naar onszelf kijken", gaf de doelman nog mee. "We kregen het voorbije anderhalve seizoen al meermaals de kans om op kop te komen, maar het wil maar niet lukken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties