Reactie Dejaegere: "Ik speel liever rotslecht, als ik maar win"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Dejaegere: "Ik speel liever rotslecht, als ik maar win"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Brecht Dejaegere speelde sterk op het Gentse middenveld, maar zag zijn team met 0-2 de boot in gaan in de topper tegen Anderlecht. De middenvelder van de Buffalo's kon de nederlaag maar moeilijk verkroppen en baalde als een stekker.

Sander De Graeve in Gent

“Als we één of twee goals konden maken in die eerste helft, dan speelden we die match gewoon simpel uit”, aldus Dejaegere. Gent was in de eerste helft een pak sterker dan Anderlecht. “Alle ingrediënten waren aanwezig om er een leuke middag van te maken, maar het heeft niet mogen zijn.”

“Ik heb het er heel erg moeilijk mee”, geeft de altijd ambitieuze Dejaegere aan. “In dat eerste kwartier waren we echt goed bezig.” Ook Dejaegere zelf speelde een goeie match, maar dat kon hem achteraf echt gestolen worden. “Ik speel liever rotslecht, als we maar winnen.”

Centraal klikte het met Neto, de twee komen al lang goed overeen. “De verstandhouding zat goed, maar in de tweede helft kwamen we soms tegen een overmacht. De afspraken werden niet altijd goed nageleefd waardoor de derde man op het Anderlecht-middenveld steeds vrij liep. Zo werd het soms moeilijk voor Renato en mij.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties