Overzicht Eredivisie: AZ voorlopig gedeeld derde

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Overzicht Eredivisie: AZ voorlopig gedeeld derde
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Heracles is bezig aan een uitstekende reeks. De ploeg uit Almelo pakte nu ook een knappe uitzege op het veld van Heerenveen.

Cambuur 0-2 AZ

AZ is bezig aan een goede reeks in de Eredivisie. Op het veld van Cambuur pakte de ploeg van Van den Brom zijn derde zege op rij. Gudelj was de grote held van AZ: hij scoorde immers beide doelpunten in de 0-2 overwinning. Cambuur zakt verder weg in het klassement. De Friezen konden in hun laatste zeven matchen slechts één keer winnen.

Heerenveen 0-1 Heracles Almelo

De Friezen zijn de afgelopen weken behoorlijk op de sukkel en misten bovendien een aantal sleutelspelers. Heerenveen hield stand tot aan de pauze, maar vroeg in de tweede helft was het wel raak voor de bezoekers.

Weghorst opende met zijn vierde van het seizoen de score. De bezoekers kregen nog kansen om hun voorsprong te vergroten, maar het bleef spannend tot het einde. Heerenveen zette nog alles op alles om op gelijke hoogte te komen. Daar slaagden de Friezen echter niet in, waardoor Heracles de drie punten op zak konden steken en voorlopig naar de zestiende stek klimmen.

Overige uitslagen:
Vitesse 2-2 Go Ahead Eagles
NAC Breda 1-5 Utrecht

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties