Club vergat klus voor pauze te klaren: "Gevoel dat we hier twee punten hebben verloren"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 18 reacties
Club vergat klus voor pauze te klaren: "Gevoel dat we hier twee punten hebben verloren"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge sleepte in extremis nog een gelijkspel uit de brand op het veld van RSC Anderlecht. Maar eigenlijk hadden de West-Vlamingen de partij nog voor de rust moeten beslissen. "Al is het belangrijk dat we nog steeds aan de leiding staan", klinkt het in koor.

Cédric De Volder in Anderlecht

  • Izquierdo vergeet klus te klaren in eerste helft
  • Algemene teneur: hadden kansen om te winnen
  • "Club Brugge staat er!"

Vooral José Izquierdo kreeg twee reuzegrote mogelijkheden om de wedstrijd voor de wedstrijd te beslissen. De Colombiaan stuitte een eerste keer op de benen van Silvio Proto en trapte enkele minuten later onbegrijpelijk over. 

"Eigenlijk hadden we aan de rust met 1-3 of 1-4 moeten leiden", vertelt Ruud Vormer. "Ik heb dan ook vooral het gevoel dat we hier twee punten hebben verloren. Al moeten we natuurlijk in het achterhoofd houden dat we nog steeds aan de leiding staan."

Eigenlijk hadden we aan de rust met 1-3 of 1-4 moeten leiden

En dat gevoel kon Timmy Simons bevestigen. "Het is jammer dat we er niet in slaagden om voor de rust een doelpuntje extra te scoren, maar Anderlecht was na de pauze een pak agressiever. Het is in mijn ogen dan ook een logische uitslag. Maar wat belangrijker is voor mij: Club Brugge staat er!"

"Het was vooral onze bedoeling om na vandaag nog aan de leiding te staan", geeft Tom De Sutter dan weer toe. "Het is dan wel zestien jaar geleden dat Club nog eens won bij Anderlecht, maar dat heeft een reden. Zelf kreeg ik voor de koffie ook nog een mooie kans, maar ik denk niet dat ik beter kon doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties