Toekomst Deschacht lijkt in centrum te liggen: "Beter centraal dan op links"

Toekomst Deschacht lijkt in centrum te liggen: "Beter centraal dan op links"
Foto: © SC

'Den Oli' blijft het maar doen. De verdediger miste nog geen minuut in de competitie, speelde alles in de Champions League en haspelde ook nog de volledige bekermatch af tegen RC Mechelen. Onverslijtbaar, begin je dan te denken.

Deschacht begint stilaan een fenomeen te worden bij Anderlecht. Elk jaar wel eens in vraag gesteld, maar op zijn 33ste beter dan ooit. Zeker als centrale verdediger, waar zijn toekomst wel eens zou kunnen liggen. "Ik vorm een goed koppel met Mbemba", zei hij zelf. "Maar we zullen wel zien wat de toekomst brengt."

Ook Hasi heeft zijn ogen opengetrokken. "Hij blijft me verbazen. Ik dacht hem te wisselen tegen RC Mechelen om hem wat rust te geven, maar toen begon Acheampong last te krijgen. Ik had nooit gedacht dat hij dit niveau zou kunnen aanhouden, maar hij doet het."

 Ik had nooit gedacht dat hij dit niveau zou kunnen aanhouden

En ook Hasi ziet dat Deschacht een toekomst heeft als centrale verdediger. "Momenteel is hij centraal beter dan op links. Maar dat is normaal met zijn ervaring en spelinzicht." 

Laatst zei Deschacht nog om te lachen tegen Acheampong dat hij zijn plaatsje inpikte, ondertussen zou hij dus wel eens dat van de geblesseerde Nuytinck ingepakt kunnen hebben.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties