Reactie Lierse-coach is wanhoop nabij: "Als ik het antwoord wist..."

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Lierse-coach is wanhoop nabij: "Als ik het antwoord wist..."
Foto: © Photonews

Lierse SK is sinds gisterenavond de allerlaatste in de stand. De geelhemden deelden die twijfelachtige eer de voorbije weken nog met Cercle Brugge, maar de West- Vlamingen pakten een puntje op Daknam. Slavisa Stojanovic lijkt het allemaal niet meer te weten...

Cédric De Volder in Oostende

Lierse SK was een groot deel van de wedstrijd de betere van KV Oostende, maar kreeg in de slotminuut het deksel keihard op de neus. "Dat doet enorm veel pijn. We betalen een enorm zware prijs voor onze foutjes. Voetbal kan wreed zijn."

"Het is misschien ook ergens mijn fout", slaat Slavisa Stojanovic mea culpa. "We verloren na de 1-1 de grip op de wedstrijd. Ik had vroeger moeten wisselen. Waarom we geen negentig minuten lang goed voetbal kunnen brengen? Als ik het antwoord zou weten stonden we niet onderaan."

Als ik het antwoord zou weten stonden we niet onderaan

De kloof met de veilige plaatsen bedraagt ondertussen al zeven punten. "Maar dit is niet het moment om te rekenen", besluit de Serviër. "We moeten gewoon wedstrijden winnen. We staan nu alleen op de laatste plaats. En dat is niet leuk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties