Reactie "Rode lantaarn? We moeten helemaal niet naar Cercle kijken"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
"Rode lantaarn? We moeten helemaal niet naar Cercle kijken"
Foto: © Photonews

Lierse SK staat nu echt allerlaatste. De voorbije weken hadden de geelhemden nog het gezelschap van Cercle Brugge, maar ook dat is voorbij. "Nu moeten we bewijzen dat de club nog niet dood is", houdt Arjan Swinkels de moed erin.

Cédric De Volder in Oostende

"Maar eigenlijk moeten we helemaal niet naar Cercle Brugge kijken", valt Arjan Swinkels met de deur in huis. "Het zijn de ploegen daarboven die we in het oog moeten houden. We doen opnieuw een enorm slechte zaak, maar eigenlijk zou het omgekeerd moeten zijn. Ook vorige week tegen Sporting Lokeren hadden we moeten winnen."

Vooral de manier waarop er werd verloren tegen KV Oostende doet de Nederlander pijn. "Het eerste tegendoelpunt (via een afgeweken bal, nvdr.) was enorm zuur. In de slotminuten stonden we dan weer te naïef te verdedigen. In de laatste minuut van de wedstrijd moet iedereen zijn tegenstander volgen en de bal desnoods in de tribune trappen."

In de slotminuten stonden we veel te naïef te verdedigen

Het programma van de Pallieters voor de jaarwisseling oogt overigens niet van de poes met KVC Westerlo, Sporting Charleroi en Club Brugge. "Maar nu moeten we bewijzen dat de club nog niet dood is", houdt de Nederlander de moed erin. "En dan moeten we volgende week in eigen huis winnen van Westerlo."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties