Reactie Nikola Storm in de voetsporen van Meunier

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 15 reacties
Nikola Storm in de voetsporen van Meunier
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nikola Storm werd gisteren op de rechtsachter gedropt. Michel Preud'homme gaf de voorbije weken meermaals aan dat de jongeling de kwaliteiten heeft om er te spelen. "Maar geef mij maar mijn vleugel", is Storm eerlijk.

Cédric De Volder in Brugge

Gato Silva verving de geblesseerde Thomas Meunier, maar de Chileen viel op zijn beurt uit met een spierblessure. Nikola Storm werd door Michel Preud'homme voor de leeuwen geworpen. 

"Ik heb er wel op getraind en in de voorbereiding heb ik soms eens als rechtsback gespeeld", aldus Storm. "Maar dat was toch al een tijdje geleden. Ik probeerde mijn taak te doen, maar had het defensief toch soms lastig. Ik had nog moeite met de beslissing tussen doordekken of wijken."

Ik had nog moeite met de beslissing tussen doordekken of wijken

Aanvallend ging het de Maldegemnaar dan weer wel voor de wind. "Er was na de rust een pak ruimte op de flank en daar kon ik van profiteren. Sammy Bossut had een goede redding in huis op een schot van me. Het is jammer dat het doelpuntje op zich laat wachten."

De kans is niet onbestaande dat Storm ook donderdag en zondag zal moeten depanneren. "Ik zal er staan als de coach me nodig heeft, maar geef mij maar mijn vleugel. Maar in voetbal kan het snel draaien. Meunier begon ook ooit als aanvaller, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties