Reactie Cercle Brugge dicht kloof: "En na de winterstop beginnen we opnieuw vanaf nul"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Cercle Brugge dicht kloof: "En na de winterstop beginnen we opnieuw vanaf nul"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle Brugge won gisteren de degradatietopper tegen Waasland-Beveren met het kleinste verschil. De West- Vlamingen kunnen daardoor naast de Waaslanders de winterstop ingaan. "En dat geeft een fantastisch gevoel."

Cédric De Volder in Brugge

Het was 'do or die' voor Cercle Brugge gisterenavond. Bij een verlies stond de Vereniging namelijk op zes punten van Waasland-Beveren. In degradatietermen is zo'n kloof natuurlijk enorm.

"We hebben op karakter en met z'n tienen de drie punten gepakt", oordeelt Faris Haroun. "Het was tot de laatste minuut knokken om geen tegendoelpunt te pakken, maar het doet deugd om op zo'n manier de winterstop in te gaan."

Lierse en Westerlo verliezen met zware cijfers. Dat kan niet slecht zijn, hé

Ondertussen gingen Lierse SK en KVC Westerlo - toch twee concurrenten - met zware cijfers onderuit. "We moeten niet naar anderen kijken, maar dat kan niet slecht zijn voor ons. (lacht) Na de winterstop beginnen we opnieuw vanaf nul."

"Het was onze belangrijkste wedstrijd tot nu toe", pikt Hans Cornelis in. "We hebben Waasland-Beveren een tikje gegeven. Of ik aan een ander scenario heb gedacht? Ja, maar dat mag eigenlijk niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties