Reactie Simon maakte indruk: "Onze Obafemi Martins"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 11 reacties
Simon maakte indruk: "Onze Obafemi Martins"
Foto: © SC

Moses Simon liet daarnet voor het eerst de netten trillen in het tenue van AA Gent. Hij reageerde snel op een goeie bal van Locigno en zette Gent op weg naar een 2-0 zege. Achteraf lachte hij zijn tanden bloot.

Sander De Graeve in Oliva

"Ja ik ben blij, niet omdat ik scoorde, maar vooral omdat we wonnen. Wat als ik scoorde en we wonnen niet? Dan zou ik niet tevreden zijn. Als je niet wint, heb je niets", lacht Simon na de partij. 

Het was zijn eerste wedstrijd voor Gent. "Ik moet nog wat aanpassen aan het spelsysteem, maar zoveel verschilt het niet van hoe we bij Trencin speelden." Vanhaezebrouck nam tijdens de ochtendtraining ruim de tijd om Simon tips te geven. "Hij moest ook, hé, anders ging ik helemaal zoals in Trencin spelen."

Hij is onze Obafemi Martins

Ook David Pollet, spitsbroeder van Simon vandaag, was onder de indruk. "Soms ging het iets te snel zelfs. Ik was verrast dat hij zo snel die achterlijn haalde, dat ik niet op tijd bij zijn voorzet zat. Hij lijkt een beetje op Obafemi Martins, die spits die ooit bij Inter zat. Zo hadden we nog niemand."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties