Vossen heeft geen schrik tegen Manchester City: "We kunnen daar iets speciaals doen"

Vossen heeft geen schrik tegen Manchester City: "We kunnen daar iets speciaals doen"
Foto: © SC

Het gaat goed met Middlesbrough en Jelle Vossen. In de Engelse tweede klasse staan ze er goed voor, de ex-Genkspits zit ook in goede vorm. De clash met Manchester City in de FA Cup wordt dan ook met vertrouwen aangevat.

"We hebben vertrouwen na onze 6 op 6 en gaan met een goed gevoel naar Manchester. In de League Cup speelden we 2-2 tegen Liverpool, dus we moeten geen schrik hebben van Manchester City - al heeft iedereen in Europa dat wel een beetje."

"In voetbal is alles mogelijk, we hebben niets te verliezen. We kunnen er een goed resultaat neerzetten. We kunnen daar iets speciaals doen, en als het niet zou lukken dan is het geen schande."

Kijken hoever we staan op Premier League-niveau

Ook de eventuele ontmoeting in een rechtstreeks duel met Kompany schrikt Vossen niet af: "Ik kijk er wel naar uit om tegen hem te spelen, maar eens de match bezig is, dan is hij ook maar een verdediger als alle anderen."

"Dit kan een leuke test worden om eventueel al eens te kijken hoever we staan naar volgend jaar toe, voor als we eventueel zouden stijgen: het is de top van de Engelse eerste klasse tegen de Engelse tweede klasse."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties