Peeters begrijpt het nog niet: "Voorzitter steunde me en 24u later lag ik buiten"

Peeters begrijpt het nog niet: "Voorzitter steunde me en 24u later lag ik buiten"
Foto: © photonews

Bob Peeters vindt zijn ontslag bij Charlton Athletic op zijn minst gezegd verdacht. Roland Duchâtelet zou hem ontslagen hebben, maar 24u eerder kreeg hij nog steun van de voorzitter.

"Na de nederlaag tegen Brighton ging ik naar de persconferentie en zag ik dat ik een oproep had gemist van de baas. Hij vertelde dat de bal momenteel niet rolde, dat we kalm moesten blijven. Je gaat me toch niet zeggen dat een voorzitter die me vertelde dat hij me steunde, je 24u later ontslaat. Volgens mij heeft iemand hem ingefluisterd die beslissing te nemen", aldus Peeters in HLN.

En dus stelt Peeters zich vragen bij hoe Duchâtelet zich omringt. "Wie van mij verwacht dat ik een trekpop ben, zit fout. Dat zal ik nooit zijn. Ik ging de voorzitter om meer spelers vragen omdat de kern te smal was om het seizoen vol te maken."

"Meestal kreeg ik een 'neen'. Ze sneden in ons vel en lieten ons bloeden. Af en toe voelden we dat we nog genoeg bloed hadden en krabbelden we recht, maar uiteindelijk loop je toch leeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties