'Anderlecht heeft Mexicaans international zo goed als beet'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 35 reacties
'Anderlecht heeft Mexicaans international zo goed als beet'
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht heeft de felbegeerde centrale verdediger bijna beet. Diego Reyes heeft bij FC Porto namelijk zelf aangedrongen op een transfer. De goede contacten tussen de Portugezen en Luciano D'Onofrio lijken dan ook het pad te effenen.

  • Steven Defour én Luciano D'Onofrio bemiddelen
  • Diego Reyes wil zelf voor RSC Anderlecht voetballen
  • Ook (definitieve) transfer van Diego Novaretti niet van de baan

Besnik Hasi is al overtuigd van de kwaliteiten van Diego Reyes sinds de interland tussen Nederland en Mexico, maar FC Porto deed de voorbije weken moeilijk. Os Dragões wilden namelijk eerst een vervanger aantrekken.

Al lijkt de weg eindelijk vrij te zijn. Porto heeft dan wel nog geen vervanger gevonden, maar Reyes liet zelf verstaan dat hij wil vertrekken. "Door een gebrek aan speelminuten ben ik niet honderd procent gelukkig. Ik weet dat er verschillende teams interesse tonen in mij."

Ik weet dat er verschillende teams interesse tonen in mij

Volgens Het Nieuwsblad verkiest de 16-voudig Mexicaans international een overstap naar Brussel. Ook PSV en Parma FC tonen interesse, maar die is lang niet zo concreet als het voorstel van paars-wit. 

Al laat Anderlecht deze keer niets aan het toeval over. De landskampioen heeft ook een plan B - of is het ondertussen al D? - achter de hand. Een definitieve transfer van Diego Novaretti is namelijk ook nog steeds aan de orde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties