Reactie "Toen ik hier aankwam, hoorde ik dat Genk tot de top drie in België behoort"

Robby Morren
Robby Morren
| 35 reacties
"Toen ik hier aankwam, hoorde ik dat Genk tot de top drie in België behoort"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sergej Milinkovic komt er helemaal door bij Racing Genk. De Serviër heeft een basisstek te pakken en scoorde een zeer belangrijke goal tegen Waasland- Beveren.

Robby Morren in Genk

Genk stevende af op een brilscore tegen de Waaslanders tot Milinkovic tien minuten voor affluiten de bal op de slof nam en in de linkerbenedenhoek voorbij Steppe trapte.

"Eigenlijk was het een lucky goal", glimlacht de middenvelder. "Ik trapte met links terwijl rechts mijn beste voet is. Maar het levert wel 3 zeer belangrijke punten op want onze vorige 2 wedstrijden konden we niet winnen."

Basisplaats

Voor Milinkovic, die Pieter Gerkens op de bank houdt, was het zijn tweede treffer in Genkse loondienst. "Ach, het maakt niet uit wie scoort, als we maar winnen. Ik hoop natuurlijk dat ik mijn basisplaats kan houden, maar daar beslist de coach over."

Deze club moét elk jaar play-off 1 spelen

Het worden nog zware weken voor Racing Genk dat een ticketje richting play-off 1 wil bemachtigen. "Toen ik hier aankwam, hoorde ik dat Genk bij de top drie in België behoort en bijna altijd Europees speelt. Deze club moét elk jaar play-off 1 spelen," aldus Milinkovic.

"We hebben nog moeilijke matchen voor de boeg, maar we zullen er alles aan doen. Genk verdient het om play-off 1 te spelen en hopelijk volgt dan ook Europees voetbal. Ik zal er alleszins alles aan doen om het team zo goed mogelijk te helpen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties