Hasi foetert op kalendermaker: "Waarom spelen wij donderdag"

Hasi foetert op kalendermaker: "Waarom spelen wij donderdag"
Foto: © photonews

Anderlecht speelt in de maand februari maar liefst negen wedstrijden op 28 dagen. Geen slecht gemiddelde en een ratio van drie matchen per week. En dus komt een bekerwedstrijd op donderdag wel heel ongelegen...

Johan Walckiers in Anderlecht

Hasi gooide het er ineens tussen, want het zat hem blijkbaar hoog. "Wij spelen zondag, donderdag en zondag... Hoe moet ik mijn spelers nog laten recupereren?", vroeg hij zich af. Toen we opperden dat de tv er veel mee te maken had, maakte hij een wegwerpgebaar: "Tv, dat kan me niet schelen!"

Van de gemeente niet op zaterdag. Waarom is dat ook weer?

"Mag de tv beslissen wanneer wij spelen? Dit is toch niet normaal? Zaterdag mogen we ook al niet spelen van de gemeente. Waarom is dat nu ook alweer? Nog even en we kunnen niet meer spelen. Volgende week moeten we donderdag spelen voor de Europa League, dat weten we. Maar deze week was dat niet nodig geweest."

"Iemand moet me toch wel eens uitleggen waar ze die kalender halen. Ik heb er in het verleden al iets over gezegd, maar dat doe ik niet meer. Als ik iets zeg, kunnen ze ons vrijdag en zondag laten spelen... Mijn spelers hebben geen tijd om te recuperen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties