Reactie Smaakmaker Gent baalt na zware blessure: "Voelde meteen dat het erg was"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 16 reacties
Smaakmaker Gent baalt na zware blessure: "Voelde meteen dat het erg was"
Foto: © Photonews

AA Gent komt niet zonder schade uit de halve finale van de Beker van België. Naast een deuk in het vertrouwen verloor het ook Brecht Dejaegere met een lelijke enkelblessure.

Sander De Graeve in Anderlecht

Gent ziet zo de man in vorm uitvallen. Hij was voor de wedstrijd al twijfelachtig en kwam slecht neer op zijn enkel bij het begin van de tweede helft. "Sowieso is mijn ligament geraakt, waarschijnlijk gescheurd. Ik voelde meteen een knak en heb ook pijn aan mijn kuitbeen", aldus de middenvelder die toch de moeite deed om naar de mixed zone te hinken.

Hij blijft tegen beter weten in positief. "Ik ben iemand die heel snel reageert op behandelingen en we hebben een uitstekende medische staf. Ik heb het hen al gezegd: 'Wat jullie me ook vragen, ik doe het allemaal.' Ik hoop een beetje op de wedstrijd tegen Brugge (binnen anderhalve week al), maar we moeten afwachten."

Bij Hein Vanhaezebrouck was de teneur minder positief. "Hij is vijf tot zes weken out, Dejaegere speelt niet meer in de reguliere competitie." Voor Gent komt de blessure wel erg ongelegen. Dejaegere was dé man in vorm en de Buffalo's missen Renato Neto met een schorsing bij de belangrijke verplaatsing naar Charleroi.

Brecht speelt niet meer in de reguliere competitie

Bij de Buffalo's speelden Danijel Milicevic en Sven Kums dan weer respectievelijk negentig minuten en een uur. "De match tegen Charleroi zal er snel zijn, maar drie dagen hebben we om te recupereren", gaf die eerste mee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties