Reactie "Niemand kan na de match van vandaag zeggen dat ze de bekerfinale verdienen te spelen"

"Niemand kan na de match van vandaag zeggen dat ze de bekerfinale verdienen te spelen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Besnik Hasi was wel heel boos na de wedstrijd tegen Gent. En daar had hij redenen toe. Heel zijn ploeg acteerde ondermaats, maar van het verdedigend geklungel werd hij half gek.

Johan Walckiers in Anderlecht

"We waren niet scherp genoeg in de duels, we hadden geen enkele tweede bal, we verdedigden niet goed en we verloren alle controle", somde Hasi op. "De flanken waren een ramp vandaag. N'Sakala en Vanden Borre lieten centeren, soms bleven ze gewoon staan. Nee, verdedigend was het echt niet goed, collectief ook niet."

Conte, N'Sakala en Vanden Borre mogen zich aangesproken voelen. "Een paar jongens waren precies met angst aan het spelen. Maar niemand was op niveau. Niemand kan na de match van vandaag zeggen dat ze het verdienen om te spelen in de bekerfinale", was Hasi streng.

"Een paar jongens moeten echt wakker worden. We gaan deze match analyseren en er conclusies uit trekken. Bij de twee tegengoals zien we er echt heel slecht uit."

Een paar jongens moeten echt wakker worden

In de eerste helft leek Anderlecht nog de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar dat gevoel was ook snel weg. "Tegen de gang in kwamen we op voorsprong en dan hadden we even controle. Tien minuten maar."

"Toen Defour naar de kant ging, was het weg. Die twee jonge gasten op het middenveld kunnen dat nog niet organiseren als we in de problemen komen. We wilden een goeie repetitie voor de finale en hadden de kloof met Gent kunnen vergroten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties