Westerlo-speler droomt van Club Brugge: "Ik ben al van kleins af supporter"

Lander Marin
| 35 reacties
Westerlo-speler droomt van Club Brugge: "Ik ben al van kleins af supporter"
Foto: © Photonews

Kenneth Schuermans heeft zijn eerste seizoen in eerste klasse achter de rug, en dat smaakt vanzelfsprekend naar meer. De 23-jarige verdediger werkt hard om zijn grote droom te realiseren: een transfer naar Club Brugge versieren.

“Ik ben van kleins af al supporter van Club en dat is ook de enige ploeg waarnaar ik vroeger ging kijken, zelfs op verplaatsing”, aldus de centrale verdediger. “Het is een droom, maar ik zal nog mijn best moeten doen dan.”

“Ik probeer gewoon iedere training en iedere match mijn best te doen en dan zien we wel waar ik uitkom. Je kan het nooit op voorhand zeggen, het kan snel vooruit gaan, maar het kan ook snel gedaan zijn. Als je een blessure hebt, dan is het misschien voorbij”, blijft Schuermans nuchter.

"Je moet kunnen spelen, anders leer je niets"

“Stel dat ik nu ergens naar een ploeg ga en ik speel er niet, daar heb ik niets aan. Ik heb hier nu 25 matchen gespeeld, als ik dan ergens anders twee jaar op een bank zit, dan is het gedaan. Je moet kunnen spelen, anders leer je niets. Ik probeer hier nu goed te presteren en dan zullen we wel zien hoe het binnen een paar jaar is.”

“Ik wil wel altijd het maximum eruit halen, dan kan ik me achteraf nooit iets verwijten. Maar nu is het nog niet het moment om weg te gaan”, klinkt het. En op de vraag wie landskampioen wordt antwoordt hij uiteraard: “Club Brugge!”.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties