Zij zijn er niet bij tegen AA Gent

Zij zijn er niet bij tegen AA Gent
Foto: © Photonews

KV Kortrijk legde Standard tussen de boterham en doet na een 7 op 9 in eigen huis nog steeds mee voor Europees voetbal. Met de komst van AA Gent zondag staat er opnieuw een belangrijk duel op het programma. Dat zal mogelijk moeten gebeuren zonder een aantal basisspelers.

Aernout Van Lindt in Kortrijk

Stijn De Smet is onzeker voor zondag: "Hij kreeg een contact op de enkel en heeft een ligament een klein beetje uitgerokken", klinkt het bij Vanderhaeghe.

"Hij is erg belangrijk tussen de lijnen, dus ik hoop dat we hem kunnen recupereren. Zaterdag gaan we kijken of hij met een verdoving voluit kan trainen."

Er normaal gezien niet bij zondag: Thomas Matton. "Matton heeft nog te veel last van de voetzool. Op Anderlecht was hij niet 100% en hij heeft daar een reactie gekregen. Dat ziet er dus niet goed uit."

De neus van Tomasevic en de bil van Poulain

Zarko Tomasevic brak dinsdag zijn neus tegen Standard, maar hij zal vermoedelijk wél spelen. "Hij traint alles mee, heeft geen schrik en ook niet te veel pijn."

Mogelijk schuift de verdediger terug door naar de linksback: "Mulemo deed het ook goed, hij staat klaar als er iemand uitvalt of geschorst is. Maar als de test op explosiviteit die Poulain vandaag ondergaat positief is, dan bestaat de kans dat Tomasevic doorschuift en Mulemo naar de bank gaat. Hij weet dat ook."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties