Reactie Menselijk leed te groot bij Lokeren: "Deze match hadden we altijd verloren"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Menselijk leed te groot bij Lokeren: "Deze match hadden we altijd verloren"
Foto: © Photonews

Westerlo - Lokeren leverde een waar doelpuntenfestival op waarbij Westerlo uiteindelijk aan het langste eind trok. Na de partij was de uitslag bijzaak voor Peter Maes.

Robby Morren in Westerlo

"Eigenlijk moeten we nu niet over voetbal spreken", klonk het bij de oefenmeester. "Het was een week met enorm veel emoties. Deze match hadden we altijd verloren, zelfs al hadden we gewonnen want ons verlies deze week was enorm groot.""

"Het was een mooi eerbetoon van beide clubs", vond Maes. "Wij zullen de komende week nog ten dienste staan van de spelersgroep en van alle dierbaren van Gregory."

Tweede helft op adrenaline

Ook Westerlo-coach Harm Van Veldhoven beleefde de emoties. "We hebben alles gedaan in functie van het eerbetoon voor Gregory. Het was moeilijk want je leeft mee met alle betrokkenen."

Lokeren keek na 35 minuten tegen een 3-0 achterstand aan, maar knokte zich terug in de match in de tweede helft. "We kenden pech met die eerste tegengoal en dan gingen de koppetjes naar beneden, de jongens waren fragiel. In de tweede helft hebben we op adrenaline de rug gerecht", besloot Peter Maes.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties