Reactie Dury weet het al: "Veel werk om dit te corrigeren"

Dury weet het al: "Veel werk om dit te corrigeren"
Foto: © Photonews

De laatste wedstrijd van Zulte Waregem dit seizoen gaf de teneur van het hele seizoen weer: wat goede momenten, maar al bij al toch te weinig en een afscheid in mineur. Coach Francky Dury heeft werk voor de boeg, maar kan nu al aan de voorbereiding beginnen voor volgend seizoen.

Aernout Van Lindt in Waregem

Binnen een week of zes beginnen bij Zulte Waregem de trainingen opnieuw. De bedoeling is dat er tegen dan enkele versterkingen zijn bijgekomen om het nieuwe seizoen te beginnen met een betere voorbereiding en een zo volledig mogelijke kern.

"We gaan heel veel werk hebben om dit te corrigeren", besefte ook Francky Dury dat er werk aan de winkel is. "Het zat dit seizoen werkelijk allemaal tegen, maar ik zoek geen excuses."

Play-off 2 geeft een slecht gevoel

"In de competitie lukte het niet, op een revival na onze slechte start na. En ook in play-off 2 is het niet gelukt om te brengen wat we wilden", aldus nog de coach. "En dan is play-off 2 niet leuk, dat geeft een slecht gevoel. Niet te vergelijken met de positieve druk van play-off 1."

Toch is het misschien nog een voordeel dat de voorbereiding op het nieuwe seizoen nu al kan beginnen: "Kortrijk, Charleroi en Gent grepen vorig jaar ook naast play-off 1 en hebben zich snel en goed weten te versterken", weet hij al de weg voor volgend seizoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties