Reactie Bossut speler van het jaar: "Mocht eens gedaan zijn met tweede en derde plaatsen"

Bossut speler van het jaar: "Mocht eens gedaan zijn met tweede en derde plaatsen"
Foto: © Photonews

Tegen Racing Genk pakte Sammy Bossut zijn vierde strafschop van het seizoen. En op een grote blunder tegen Club Brugge en enkele kleine foutjes na toonde de derde doelman van het WK zich ook dit seizoen weer een erg besluitbaar slotstuk. De fans bekroonden hem dan ook als speler van het jaar.

Aernout Van Lindt in Waregem

"Dat doet zeker deugd. Ik was al een aantal keer tweede of derde, maar er was er altijd eentje net iets beter", gaf Sammy Bossut aan. "Tof dat ze mij die prijs gunnen, het geeft nogmaals aan dat ik toch wel een constant seizoen heb gedraaid."

"Het was misschien een beetje een frustrerend seizoen, omdat we geen constanten konden leggen. Maar van mijn eigen seizoen ben ik al bij al tevreden. De keeperstrainer heeft het niveau altijd hoog gelegd."

Iedereen zal lessen moeten trekken

En toch is het seizoen natuurlijk absoluut niet geslaagd: "Ik had me er iets anders bij voorgesteld. Misschien waren we niet goed genoeg voorbereid? Iedereen zal in ieder geval zijn lessen moeten trekken naar volgend seizoen toe."

Als icoon van Essevee met heel veel ervaring bij de fusieclub is hij goed geplaatst. "En qua mentaliteit en niveau was dit misschien wel het slechtste seizoen van Zulte Waregem."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties