Reactie Genks debuut komt niets te vroeg: "Hoop op meer volgend seizoen"

Genks debuut komt niets te vroeg: "Hoop op meer volgend seizoen"
Foto: © photonews

Coach McLeish liet het niet na om in zijn laatste wedstrijd als coach van Racing Genk nog even uit te pakken met een kleine verrassing. Aan de rust bracht hij Dries Wouters in. Dries wie? Juist ja, Dries Wouters: een 18-jarige verdediger.

Aernout Van Lindt in Waregem

Wouters kwam in voor Castagne en zo kon N’Didi bovendien naar zijn favoriete flank schuiven. En de jongeling miste zijn debuut eigenlijk niet. Snedig wanneer nodig, uitvoetballen wanneer het kon.

Wat een verdediger moet kunnen dus. “Het ging redelijk goed, mijn debuut”, beseft Wouters dan ook. “Jammer dat we uitgeschakeld zijn in de race om dat Europees ticket, want daar gingen we allemaal voor.”

Hopen op meer minuten

Rest de voorbereiding op volgend seizoen. “Ik hoop dan op meer minuten. Ik ben in ieder geval heel erg blij met mijn debuut nu, maar volgend jaar wil ik meer. Ik ging al mee op winterstage en mocht al meetrainen bij de A-kern.”

De Limburgers trainen nog enkele dagen rustig door, daarna gaat het blok erop. "Even op verlof, daarna gaan we ons ten volle focussen op het volgende seizoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties