Gent met smeekbede aan fans: "Loop alstublieft het veld niet op bij titel"
Redactie
| 42 reacties
Gent met smeekbede aan fans: "Loop alstublieft het veld niet op bij titel"
Foto: © photonews

Donderdag kan Gent zich voor eigen publiek tot kampioen in de Jupiler Pro League kronen. De Ghelamco Arena zal meer dan waarschijnlijk ontploffen bij een eventuele titel, maar voorzitter Ivan De Witte en burgemeester Daniël Termont doen een warme oproep aan de fans.

Timothy Collard in Gent

“Wij vragen één ding aan de supporters als de titel donderdag zou worden gepakt: loop alstublieft het veld niét op na het laatste fluitsignaal. Die grasmat is al zó gevoelig… Dus alstublieft, alstublieft, alstublieft… Doe het niet”, aldus Termont met een smeekbede richting de fans.

“De spelers zullen op de rondgang in de stad meer dan beschikbaar zijn voor selfies en al wat jullie willen. Maar loop het veld niet op uit respect voor de club.”

"Geen enkele supporter wil toch in de Champions League aantreden met een kapotte grasmat" 

Maar gaan de fans van de Buffalo’s dat nog beseffen bij een eventuele titel? Anderhalf uur nagelbijten, enkele pinten achterover gooien… Het wordt toch niet makkelijk om iedereen van dat veld te houden?

“We hopen dat de fans gehoor geven aan onze oproep en het veld niet betreden”, aldus voorzitter Ivan De Witte. “Ze moeten beseffen dat zoiets de club flink wat geld kan kosten.”

“De fans moeten het clubbelang vooropstellen en denken aan volgend seizoen. Geen enkele supporter wil toch in de Champions League aantreden met een kapotte grasmat, hé?”, besluit De Witte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties