Speelt 'geel' drietal van Kortrijk tegen Anderlecht? "We zien wel…"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
Speelt 'geel' drietal van Kortrijk tegen Anderlecht? "We zien wel…"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Kortrijk ging gisteren zwaar onderuit op het veld van Sporting Charleroi. Geen enkele van de drie 'gele' spelers liep gisteren tegen zijn tiende gele kaart aan, maar komen ze dit seizoen nu nog in actie?

Timothy Collard in Charleroi

Nebojsa Pavlovic speelde door een ‘contractuur op training’ niet, Gertjan De Mets bleef tijdens de rust binnen na een kniestoot op de bil en Zarko Tomasevic ging twintig minuten voor tijd naar de kant. Geen van hen pakte die tiende gele kaart. Maar spelen ze ook tegen Anderlecht?

Vanderhaeghe liet tijdens de persconferentie in Charleroi nog niet in zijn kaarten kijken. “Dat zien we dan wel”, was het enige wat de coach van de Kerels er na de wedstrijd over te zeggen had.

De Mets: "Misschien niet meer in actie door blessure"

Gertjan De Mets is, in tegenstelling tot alles wat er gezegd en geschreven is, wél nog bereid om in actie te komen. Als dat gaat tenminste. “Ik heb niet gevraagd om de laatste twee matchen niet meer te spelen.”

“Het enige wat ik nu kan zeggen, is dat ik lang niet zeker ben of ik überhaupt wel nog in actie zal kunnen komen. Ik kreeg een kniestoot op de bil en zoals ik me nu voel, komt de wedstrijd van donderdag te vroeg.”

Capon: "Ik hoop nog te spelen"

Brecht Capon zien we tijdens de laatste matchen mogelijk wél nog in actie. De polyvalente speler sukkelde met een enkelblessure, maar is bijna weer de oude. “Het gaat al beter met mijn enkel. Ik hoop dit seizoen nog in actie te komen”, klonk het na de nederlaag op Charleroi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties