Kujovic neemt zondag afscheid: "Ik kan het nog niet plaatsen"

Tom Stroobants
| 6 reacties
Kujovic neemt zondag afscheid: "Ik kan het nog niet plaatsen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge neemt zondag na 4 jaar afscheid van reservedoelman Vladen Kujovic. De Serviër hangt zijn handschoenen aan de haak en wil meer tijd vrijmaken voor zijn gezin. Voor de wedstrijd zal hij gehuldigd worden.

Kujovic besliste twee weken geleden om geen extra seizoen meer aan zijn loopbaan te breien. "Het was geen makkelijke beslissing, maar ik luisterde naar mijn hart", geeft de 36-jarige doelman toe op de officiële website van Club Brugge.

"Het werd mentaal en fysiek té zwaar voor mij om nog dagelijks alles te geven." En dus zegt Kujovic Blauw-Zwart morgen vaarwel. "Ik kan het momenteel nog niet zo goed plaatsen. Zondagavond valt het doek definitief over een mooie loopbaan, waarbij mijn 4 seizoenen hier met voorsprong de beste waren."

Maar toch had Kujovic op een lichtelijk anders afscheid gerekend. "Toen ik mijn besluit nam, geloofde ik dat mijn afscheid gepaard zou gaan met het winnen van de landstitel. Het is voor heel de groep zuur dat er nipt naast gegrepen werd."

"Maar het is mooi geweest. Ik wil een betere familieman en vooral vader worden. Vanaf maandag begin ik aan een nieuw leven." Hoewel ze hem in Brugge misschien nog wel terug zien. "Wees er maar zeker van. Ik blijf voor altijd Blauw-Zwart trouw. En in de voetbalwereld actief blijven is zeker een doel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties