Tuur Dierckx blikt terug: "Dat zal voor de rest van mijn leven op mijn netvlies gebrand blijven"

bart ver elst
| 19 reacties
Tuur Dierckx blikt terug: "Dat zal voor de rest van mijn leven op mijn netvlies gebrand blijven"
Foto: © Photonews

Tuur Dierckx werd in het begin van het seizoen door Club Brugge uitgeleend aan KV Kortrijk. In januari wou Michel Preud'homme de aanvaller echter terug en zo belandde hij in het tussenseizoen opnieuw bij Club Brugge. Op de site van Blauw-Zwart blikt hij terug op het vorige seizoen.

"Mijn persoonlijke hoogtepunt was de ontvangst van de supporters na mijn terugkeer van Kortrijk. Dat deed me enorm veel deugd", opent de jonge aanvaller. "Maar dat geldt ook voor mijn eerste officiële doelpunt voor Club Brugge. Ik heb er even op moeten wachten, maar nu is het hek van de dam."

Ook collectief waren er mooie momenten voor Dierckx. "Ons in een helse sfeer in Besiktas kwalificeren voor de kwartfinale van de Europa League was een hoogtepunt. Speelminuten kreeg ik niet, maar de aanwezigheid van mijn ouders en zus maakte het toch wel erg speciaal."

"Het andere moment van extase was natuurlijk 4 dagen later met de bekerwinst op de Heizel. Vooral de ontknoping van de wedstrijd zal voor de rest van mijn leven op mijn netvlies gebrand blijven. En ook de supportersbegroeting op 't Zand was werkelijk de max!", besluit Dierckx. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties