"Ik wil Champions League-voetbal zien in het Jan Breydelstadion"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 30 reacties
"Ik wil Champions League-voetbal zien in het Jan Breydelstadion"
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge begon afgelopen woensdag aan de voorbereiding op voetbaljaargang 2015-2016. Al moet het wel gezegd: de vice-kampioen denkt nu en dan nog eens terug aan vorig seizoen. "Ik denk nog wel eens aan KAA Gent."

Cédric De Volder in Westkapelle

Voetbalkrant.com was uiteraard aanwezig op de eerste training van Club Brugge. Aan het oefenveld liepen we Quinten (19) en Yoon (19) tegen het lijf. 

"Natuurlijk is er nog de ontgoocheling van vorig seizoen", klinkt het in koor. "Maar uiteindelijk hebben we een mooi seizoen gespeeld, hé. Ik herinner me eerlijk gezegd niet veel van de laatste titel van Club Brugge. Gelukkig wonnen we vorig seizoen de Beker van België."

Simons kind van de rekening?

Yoon verwacht vooral dat Hans Vanaken helemaal zal ontploffen op Olympia. "Victor Vazquez en Hans moeten het elftal op sleeptouw nemen. Ik vrees eerlijk gezegd een beetje dat Timmy Simons het kind van de rekening zal worden. Ruud Vormer zal spelen, hoor."

"Ik heb dit seizoen drie doelen voor blauw-zwart", besluit Quinten. "De Beker van België en het kampioenschap zijn sowieso prioriteit. Maar daar mag zeker en vast nog iets bij, hoor. (lacht) Ik wil Champions League-voetbal zien in het Jan Breydelstadion."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties