Oefenmatchen: Vlotte zeges voor OHL, Moeskroen en Essevee

Caroline Tonnelier
| 8 reacties

Op zaterdag is er een drukke agenda in de voorbereiding van de eersteklassers. Heel wat oefenwedstrijden, met wisselend succes voor de ploegen uit de Jupiler Pro League.

Virton 1-2 Standard

Standard slaagde er pas in blessuretijd in de zege te pakken tegen tweedeklasser Virton. Santini had de Rouches kort voor de rust op voorsprong gebracht, maar Day maakte vlak na de pauze gelijk. Uiteindelijk zorgde Mmaee voor de winnende treffer.

Eendracht Aalst 0-2 KV Kortrijk

KV Kortrijk toonde zich te sterk voor Eendracht Aalst. Het werd 0-2 dankzij een doelpunt van Lallemand en een penaltytreffer van Klaasen.

Cercle Brugge 0-3 OHL

Promovendus OHL pakte een vlotte zege op het veld van Cercle Brugge. Kostovski maakte na twee doelpunten kort na de pauze het verschil. Door een own-goal van Verkindere werd het zelfs nog 0-3.

NAC Breda 2-4 Zulte-Waregem

Aan de rust leek de partij tussen NAC en Zulte Waregem gespeeld. Na treffers van Leye, Lepoint en opnieuw Leye stond het al 0-3. In de tweede helft kreeg Essevee nog twee goals tegen, maar het scoorde ook zelf nog eens via Cordaro.

FC Luik 2-7 Moeskroen

Moeskroen hield schietoefeningen tegen derdeklasser FC Luik. Het werd liefst 2-7 voor de Henegouwers.

Sint Truiden 1-1 Lokeren

KRC Genk 1-2 KV Mechelen