Players4Contract zet na Cercle Brugge nu ook derdeklasser opzij

Timothy Collard
| 18 reacties

De ploeg van Players4Contract knoopte woensdagavond aan met een overwinning op het veld van derdeklasser Grimbergen. Het team dat samengesteld is uit spelers die momenteel zonder club zitten, won zo voor de tweede keer op rij.

Players4Contract tankte duidelijk vertrouwen tegen Cercle Brugge (1-3-winst), en dat was te zien op het veld van Grimbergen. Het nam de wedstrijd snel in handen, maar de openingstreffer van Jaime Ruiz (ex-Westerlo, ex-Heist) werd afgekeurd wegens een duwfout.

Vlak voor de pauze was het dan toch raak. Na een fout in de grote rechthoek ging de bal op de stip en Emmanuel Shoja (ex-Westerlo) faalde niet: 0-1 voor Players4Contract, meteen ook de ruststand.

Ex-speler Gent beslist de match

Na de koffie voerden beide teams een pak wissels door, maar het waren toch de bezoekers die het laken naar zich toe trokken. Rond het uur werd Sindou Cissé (ex-Gent) goed vrijgespeeld in de zestien en de Ivoriaan prikte het leer rustig tegen de touwen: 0-2, meteen goed voor de eindstand.

Opstelling Players4Contract: Londot, Iboma, Ze, Kabeya (45’ Diakité), Shoja, Alessio (45’ Camara), Iddi (45’ Bahhodh), Van Imschoot (45’ Ladrière), Ruiz, Annab (45’ Guvenc), Cisse (45’ Yagan)

Opmerking: enkele spelers die tijdens de rust aan de kant bleven, kwamen in de tweede helft nog eens op het veld.