Aanwinst Mechelen ambitieus: "Jullie hebben nog niet alles gezien"

Aanwinst Mechelen ambitieus: "Jullie hebben nog niet alles gezien"
Foto: © photonews

Ivan Obradovic vertrok van KV Mechelen naar Anderlecht, maar de club had met Vladimir Volkov snel een vervanger klaar. Volgens insiders heeft die minstens de kwaliteiten van zijn voorganger. In de voorbereiding zagen we alvast leuke dingen van de kleurrijke figuur.

Door Aernout Van Lindt

Volkov speelde voor het eerst mee in Beringen tegen Racing Genk. Toen zagen we al meteen enkele leuke acties en dito voorzetten van de nieuwkomer bij KV Mechelen. Maar de linksachter kan beter, zegt hij zelf.

"Jullie hebben nog niet alles gezien. Ik train pas vijf dagen mee, je kan dus zeker nog meer van me verwachten", aldus Volkov toen na zijn eerste oefenpot.

De Montenegrijn was toen wel fysiek nog niet klaar, maar hij schuwde het harde werk niet: "Als de andere spelers een dagje vrij hebben, dan train ik door. Looptrainingen, omdat ik echt klaar wilde zijn tegen de start van het seizoen."

En Volkov mag gerust een kleurrijk figuur genoemd worden. Zijn hele linkerarm staat bijna vol tatoeages. "En binnen enkele maanden ga ik een goede vriend laten overkomen vanuit Montenegro om de werken verder te zetten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties