Preud'homme baalt al meteen: "Je kan plannen maken, maar..."

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 122 reacties
Preud'homme baalt al meteen: "Je kan plannen maken, maar..."
Foto: © Photonews

Een gebrek aan voetbal tijdens de Supercup, eerste verlies op de eerste speeldag tegen de promovendus. En dat allemaal op enkele dagen van een levensbelangrijk CL-duel. "Maar ik heb eigenlijk weinig keuze", aldus Michel Preud'homme.

Cédric De Volder in Sint-Truiden

Eerlijk? Sint-Truiden won gisteren verdiend tegen Club Brugge. De Kanaries brachten niet alleen leuk voetbal op de mat, maar Yohan Boli en ploegmaats hadden ook simpelweg enorm veel goesting. 

"Het is natuurlijk vroeg voor ons na amper een maandje voorbereiding", zoekt Michel Preud'homme naar excuses. "Ik had mijn jongens verwittigd voor die snelle start. We komen op voorsprong, maar vergeten wel twee keer de klus te klaren."

De defensie? Ja... Dat was de enige mogelijkheid

Het moet gezegd: de defensie van blauw-zwart zag er niet altijd even goed uit. "Het was de enige mogelijkheid", wijst de Luikenaar naar de overvolle lappenmand. "Je kan plannen maken, maar ja..."

"Maar die jongens zijn geen tweede keus, hé. Ze behoren ook tot de A-kern van Club Brugge. Het wordt nu vooral belangrijk om opnieuw contact te maken met de Jupiler Pro League. STVV was een stuk agressier, maar dat is toegelaten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties