Reactie Verboom opent seizoen voor Essevee: "Leuk voor de statistieken, maar ..."

Verboom opent seizoen voor Essevee: "Leuk voor de statistieken, maar ..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een onrechtstreekse vrije trap werd na tien minuten door Bryan Verboom voorbij muur en Verhulst getrapt. Meteen goed voor het eerste doelpunt van het nieuwe Essevee. Verboom zelf reageerde enthousiast op zijn doelpunt.

Aernout Van Lindt in Waregem

"Natuurlijk doet dit deugd. Zeker als je het eerste doelpunt van het seizoen kan maken, dat is erg leuk voor mij. Een mooie goal? Het was van dichtbij na een onrechtstreekse vrije trap."

En zo zit de linksachter al aan een derde van zijn goals van vorig jaar: "Voor de statistieken is dit leuk, dat klopt. Vorig seizoen scoorde ik maar drie keer, dit is dus een goede start."

We verdedigen als team

Maar veel wil hij over zijn eigen prestatie eigenlijk niet zeggen, want het nieuwe Essevee is er eentje van het collectief: "We weten dat er geen individuen zijn, maar dat we samen een team vormen. We verdedigen allen samen en als een collectief. Het moet natuurlijk nog beter, maar dit geeft vertrouwen."

"Het helpt ook dat we al een tijdje allen samen lopen. We zijn van de eerste training samen met een groot deel van de groep, dan merk je niet dat er heel veel nieuwkomers zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties