"Raman, trakteer je ploegmakkers op een partijtje snooker en het is je vergeven"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
"Raman, trakteer je ploegmakkers op een partijtje snooker en het is je vergeven"
Foto: © photonews

De boog moet niet altijd even strak gespannen staan. Wij gingen deze week op zoek naar de meest opvallende quotes die in de pers verschenen. Binnenland of buitenland, serieus of geestig, dat maakt allemaal niet uit. Zo lang de auteur van de quote er maar 'boenk' op zat.

“Voor die prijs koop ik acht Balotelli’s”

Mario Balotelli zit op een zijspoor bij Liverpool. Sampdoria zou interesse getoond hebben in de spits, maar volgens de voorzitter van de club is die té duur. “Voor die prijs koop ik acht Balotelli’s”, klonk het.

“Raman, trakteer je ploegmakkers op een avondje snooker”

We komen ook nog eens terug op de heisa rond het avondje snooker van Benito Raman. Die kreeg een boete en ondertussen is de zaak afgesloten door alle betrokken partijen. “Die boete? Zijn ploegmakkers trakteren op een avondje snooker misschien?”, klonk het bij een van onze lezers.

“Kara heeft een hoge dunk van zichzelf en het is nooit zijn fout als er iets misloopt”

In Extra Time haalde Peter Vandenbempt nogal zwaar uit naar Kara Mbodji. “Ik heb me laten vertellen dat hij een hele hoge dunk van zichzelf heeft en dat het nooit zijn fout is als er iets misloopt”, aldus de radiocommentator.

“Ik ben in alles beter dan Degryse”

Nog in Extra Time stak Wesley Sonck de draak met Marc Degryse. Toen Sonck gevraagd werd of hij beter kon snookeren dan Degryse, antwoordde de ex-spits droogjes: “Ja, maar ik ben in alles beter dan hem, hé.”

“Die Europa League, daar had ik echt mijn buik van vol”

Johan Boskamp ruilde de tafel van Extra Time dan weer in voor die van Stadion. “Die Europa League, daar had ik echt mijn buik van vol”, aldus de Nederlander.

Jordan Lukaku de beste linksachter? In de Formule 1 misschien, ja”

Na zijn beresterke partij van vorig weekend werd Jordan Lukaku al tot de beste linksachter op de Belgische velden gebombardeerd. Iets te vroeg volgens een van onze lezers. “In de Formule 1 is hij misschien de beste, ja”, klonk het droogjes. (TC)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties