Kan er nog iemand bij in de lappenmand? Izquierdo, Denswil én Duarte ook out

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 48 reacties
Kan er nog iemand bij in de lappenmand? Izquierdo, Denswil én Duarte ook out
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michel Preud'homme wil morgen tegen KV Kortrijk roteren. De Luikenaar wil namelijk op Old Trafford goed voor de dag komen. "Maar ik heb amper nog spelers", wijst hij naar de overvolle lappenmand.

Cédric De Volder in Brugge

Het houdt namelijk niet op voor Club Brugge. De dokters hadden de handen al vol met onder anderen Thomas Meunier, Felipe Gedoz, Lior Refaelov en Bjorn Engels. 

En we tellen opnieuw drie geblesseerden extra. Oscar Duarte, Stefano Denswil en José Izquierdo zijn niet klaar voor de partij van morgen bij KV Kortrijk.

"Oscar heeft opnieuw last aan de achillespees", legt Michel Preud'homme uit. "Hij moet rusten, maar hij zal klaar zijn voor de trip naar Manchester."

Slechter nieuws is er voor Izquierdo en Denswil. Laatstgenoemde is zes weken buiten strijd met een kwaaltje aan de mediale band, terwijl Josken minstens drie weken in de tribune moet gaan zitten. 

We hopen een operatie te vermijden. Anders zijn we Izquierdo voor zes maanden kwijt

"We hopen op die manier een operatie te vermijden", legt Preud'homme uit. "Want dan zijn we Izquierdo voor vijf of zes maanden kwijt."

"Het is allemaal heel vervelend", besluit de Luikenaar. "Maar het is een samenloop van omstandigheden. Er zijn problemen door breuken of gewrichten, hé. Het is niet zo dat we met spierblessures kampen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties