Maes: "Ik wil Racing Genk elke week zien groeien"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
Maes: "Ik wil Racing Genk elke week zien groeien"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Peter Maes heeft 3 wedstrijden op de teller staan met Racing Genk en is op dit moment nog volop aan het bouwen aan zijn team. Belangrijk is dat hij vooruitgang blijft zien.

Door Robby Morren

Maes moest in juni op een bouwwerf aan de voorbereiding beginnen. Tal van jongens mochten de club nog verlaten en er was geen enkele versterking ingelijfd. Ondertussen arriveerden de Camargo, Buyens, Ünal, Bailey en Dewaest. Daarmee is de kern nog niet volledig, maar toch timmert de coach aan de weg.

"Ik wil het team elke week zien groeien, ook al zijn er op dit moment nog tekortkomingen. We hebben nog slechte momenten in een match, maar er zijn eveneens goede periodes. Het onbreekt ons soms nog aan een stukje vertrouwen dat we nodig hebben om rustig te blijven aan de bal."

Julien Gorius

"We voetballen elke week dichter bij elkaar, de opbouw is beter. Op training zie ik dat we echt groeien naar het echt willen winnen", klinkt de oefenmeester tevreden.

"Wij zijn al duidelijk in onze veldbezetting. Tegen Westerlo thuis zullen wij, net als in Waregem, trachten het spel naar ons toe te zetten. Het is toch wel een opsteker dat Julien Gorius opnieuw fit is. Hij is belangrijk om de bal in het elftal te houden."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties