Reactie Preud'homme keihard: "Ik zag geen diepgang, ik zag geen duelkracht,...

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 17 reacties
Preud'homme keihard: "Ik zag geen diepgang, ik zag geen duelkracht,...
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge won gisteren van KV Kortrijk, maar het blauw-zwarte spel was (opnieuw) niet om blij van te worden. Ook Michel Preud'homme was allesbehalve tevreden met de prestatie van zijn troepen.

Cédric De Volder in Brugge 

"Ik zag geen diepgang, ik zag geen duelkracht,... Ik zag helemaal niets!" Michel Preud'homme was hard voor de prestatie van Club Brugge. "En dat kan niet. Zeker niet als je tegen een team als KV Kortrijk speelt."

Maar dat was niet alles. "Dan zag ik eindelijk een goede actie en kwamen we op voorsprong. Maar wat dan? Dan gaan we niet door en laten we de drie punten nog bijna glippen. Het was gewoon te weinig."

Had de voormalige coach van onder meer KAA Gent en FC Twente dan niets goed gezien? "Toch wel. We zijn er in blijven geloven tot de allerlaatste minuut. Daar ben ik tevreden over."

"We missen momenteel spelers die perfect weten hoe ze de taken moeten uitvoeren, terwijl de nieuwelingen nog moeten leren. Tuur Dierckx was hier vorig seizoen en heeft alles opgepikt. Dat geeft me voldoening."

We zijn er in blijven geloven tot de allerlaatste minuut. Daar ben ik tevreden over

Next mission: Manchester away. Eén ding is zeker: Club zal uit een ander vaatje moeten tappen, of anders... "Ik spreek nu niet over Manchester United. Op defensief vlak zat het trouwens goed."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties