Reactie Buyens man van de match tegen Westerlo: "Maes kan mij beter maken"

Robby Morren
Robby Morren
| 9 reacties
Buyens man van de match tegen Westerlo: "Maes kan mij beter maken"
Foto: © Photonews

Yoni Buyens voelt zich in zijn sas bij Genk. De middenvelder groeit week na week en ontpopte zich tegen Westerlo tot man van de match met een doelpunt en een assist.

Robby Morren in Genk

Twee weken geleden vroegen we Buyens hoe ver hij stond. "Ik kan nog 30% beter", vertelde hij toen. Het gaat snel vooruit, Yoni. "Er moest inderdaad conditioneel nog een stuk bij.

"Maar: ik heb de voorbije weken heel hard gewerkt. Er was een training bij dat ik op het einde geen pap meer kon zeggen, maar dat werpt zijn vruchten af."

Peter Maes

Buyens speelde een opvallende wedstrijd en had een groot aandeel in de Genkse zege. "De coach heeft me gevraagd om meer te infiltreren. Als je vanuit het middenveld infiltreert, is dat heel moeilijk te verdedigen. Ik voel me er goed bij. Heynen controleert dan meer op het middenveld."

Voor Buyens lijkt het wel een voordeel dat hij eerder al met Peter Maes werkte. "Het fluitje dat hij gebruikt, ken ik nog van bij Mechelen", lacht hij. "Hij heeft zijn manier van werken en hij kan mij beter maken. Ik weet hoe ik ermee moet omgaan."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties