Reactie Vazquez doet oproep aan ploegmaats: "Heb meer vertrouwen in je spel!"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Vazquez doet oproep aan ploegmaats: "Heb meer vertrouwen in je spel!"
Foto: © Photonews

Club Brugge richtte de voorbije weken dan wel alle pijlen op de Europese wedstrijden, maar blauw-zwart kan met zeven op twaalf allesbehalve tevreden zijn. Ook Victor Vazquez beseft dat er iets schort. "Maar we kunnen enkel maar blijven voetballen."

Cédric De Volder in Waregem

Eventjes halen we nog eens een opmerkelijk beeld uit de eerste helft naar voren. Hans Vanaken heeft de bal in het bezit, terwijl Victor Vazquez een zee van ruimte voor zich heeft.

De voormalige middenvelder van Sporting Lokeren kiest voor de veilige optie in de plaats van de Catalaan te lanceren. De reactie van Vazquez? Nee schudden en met de armen zwaaien...

"Maar ik ben niet gefrustreerd", legt Vazquez uit. "Al klopt het wel dat ik de bal meer wil krijgen. We moeten vertrouwen hebben in ons spel. Ook aan de Gaverbeek vond ik ons niet slecht voetballen."

Ik ben niet gefrustreerd

Maar niet scoren staat natuurlijk gelijk aan niet winnen. "We kunnen enkel blijven voetballen. Het is vreemd: Abdoulay Diaby scoort vlotjes op training. Maar kop op, we krijgen wel die kansen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties