Karel Geraerts moet al drie duels toekijken: "Ik plaats dit beter dan toen ik jong was"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Karel Geraerts moet al drie duels toekijken: "Ik plaats dit beter dan toen ik jong was"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met een magere 6 op 15 kan Charleroi zijn PO1-ambities van vorig jaar voorlopig niet doortrekken. Hoe voelt Karel Geraerts (33) - die nu al drie weken vanop de bank moet toekijken - zich op dit moment de Zebra's?

Door Diederik Geypen

"Ik kan dat beter plaatsen dan toen ik een jonge gast was", vertelt de middenvelder over zijn bankzittersstatuut bij Voetbalkrant.com. "Ik wil absoluut spelen. Er zijn veel matchen en de trainer wisselt regelmatig. Dan moet ik er staan als de kans zich weer aandient."

"Ik vind niet dat het middenveld het slecht doet. Ligt het probleem bij het evenwicht in de verdediging en de aanval? Ik weet het niet. Ik ben gelukkig geen trainer", kan er toch een lach af bij de Limburger.

Vorig jaar een halve kans nodig om een goal te maken

Qua spel en punten staat Charleroi niet waar het hoopte te staan. "Nu ja, goed een jaar geleden hadden we nog minder punten. Panikeren doen we nog niet, maar we moeten wel eens gaan winnen."

"Het draait gewoon minder. Offensief hadden we vorig jaar een halve kans nodig om een goal te maken. Tainmont missen we op links. En de goeie Kebano die niets aan zijn hoofd heeft. Die mannen maken voor ons het verschil", besluit Geraerts.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties