Beloftevolle spits dolblij met profcontract bij Antwerp: "Dit is de club waar ik ben opgegroeid"

Beloftevolle spits dolblij met profcontract bij Antwerp: "Dit is de club waar ik ben opgegroeid"
Foto: © SC

Andy Van Hoof is een nuchtere, hardwerkende jongen. Hij heeft er een goede voorbereiding opzitten bij Antwerp en kreeg daarvoor nu een erg knappe beloning: een profcontract. "Ik wilde hier niet weg, hier kan ik elke dag op training zoveel bijleren", liet hij ons weten in een eerste reactie.

Door Aernout Van Lindt

Van Hoof maakte al langer deel uit van de A-kern van de Great Old, maar tekende deze week zijn eerste profcontract. De Antwerpenaar blijft zo 1 jaar aan de club verbonden, met een optie voor een extra jaar.

Ik wilde hier echt niet weg

En daar is hij erg blij mee: "Antwerp is de club waar ik groot ben geworden. Natuurlijk doet dit enorm veel deugd, ik wilde hier echt niet weg", aldus Van Hoof tegen Voetbalkrant.com.

"Ik wil natuurlijk mijn kans gaan. Maar ik verwacht niet meteen veel speelminuten. Bijleren op training van de ervaren jongens, dat is ook al interessant."

Ik heb Antwerps bloed

Het niveauverschil met vorig jaar bij Antwerp is ook voor de youngster voelbaar: "Ook op training merk je dat het niveau hoger ligt. En de verwachtingen liggen ook hoger. Maar dat maakt het ook enkel leuker om deel uit te maken van deze groep."

Door het bloed van Andy Van Hoof stroomt dan ook The Great Old: "Zeker, ik heb Antwerps bloed. Ik heb heel mijn jeugd ook gespeeld bij Antwerp. Trainen en deel uitmaken van zo'n club is gewoon fantastisch."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties