Kebano maakt indruk in eerste thuismatch: "Ik voel me goed bij Genk"

Robby Morren
Robby Morren
| 4 reacties
Kebano maakt indruk in eerste thuismatch: "Ik voel me goed bij Genk"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Neeskens Kebano wist in zijn tweede match voor Racing Genk al de harten te veroveren van het publiek. De kleine aanvaller scoorde en leverde een perfecte assist af voor de Camargo.

Robby Morren in Genk

Peter Maes gaf Kebano de vrijheid om rond Igor de Camargo te zwerven. Het werd snel duidelijk dat die rol hem goed ligt. "Ik voel me het best op die positie", geeft Kebano aan. "Het samenspel met Igor verliep goed."

Hij kreeg wel heel wat te verduren van de stevige Mechelse verdedigers. "Zij speelden agressief, maar dat zal een gans seizoen zo wel zijn. Bailey en ik zijn heel snel, we krijgen veel te verduren."

Plezant als de supporters je naam scanderen

In je eerste thuismatch scoren, de supporters zien het graag. "De eerste goal is vaak de moeilijkste, maar die heb ik nu al beet. Hopelijk volgen er nog meer, het is alleszins goed voor het vertrouwen. Ik probeer altijd tot het uiterste te gaan. Als de supporters je naam scanderen, is dat natuurlijk plezant."

"Ik voel me goed bij Genk. Het is pas mijn eerste week bij deze club en ik heb al 2 matchen gespeeld. Daarin behaalden we 4 op 6. Als we zo verder doen, dan kunnen we dit seizoen een rol spelen. Maar nu moeten we beide voeten op de grond houden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties