Marquet: "Krijgt Ingason die goal? Triestig!"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Marquet: "Krijgt Ingason die goal? Triestig!"
Foto: © photonews

François Marquet zorgde met een schot voor de eerste goal in de 1-2 zege van Moeskroen op bezoek bij Lokeren, maar het was Ingason die de bal voorbij zijn eigen doelman verlengde. Uiteraard wil Marquet de goal graag claimen.

Sander De Graeve in Lokeren

"Of mijn schot gekadreerd was? Jazeker. Krijgt Ingason de goal? Dat is triestig", aldus het ambitieuze jeugdproduct van Standard, nu bij Mouscron-Péruwelz. Achteraf overheerste toch de blijdschap van de tweede overwinning van het seizoen.

"We hebben maturiteit getoond. Na onze snelle openingsgoal bleven we ondanks de snelle tegentreffer rechtop en konden we de 1-2 maken. Daarna hebben we het gevaar goed onder controle gehouden. Aan het eind van de tweede helft zaten we wel kapot."

We hebben een reeks!

Na de zege tegen Club Brugge, pakte Moeskroen meteen de tweede zege van het seizoen. "Een reeks! dat is belangrijk in het voetbal, hé. Of we nu vertrokken zijn? Dit doet alleszins goed voor het vertrouwen, maar of we vertrokken zijn, moet nog blijken."

Opvallend genoeg, Marquet noemt dit Lokeren, dat onder de verwachtingen presteert, een rechtstreekse concurrent. "Ze staan ook in de rechterkolom. Het doet deugd om tegen die ploegen, die onze concurrenten zijn, te winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties