Antwerp wapent zich voor topweek: "Proberen stunten tegen Oostende, maar zaterdag ..."

Antwerp wapent zich voor topweek: "Proberen stunten tegen Oostende, maar zaterdag ..."
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is een erg belangrijke week voor Antwerp. Woensdag staat in de Beker een duel in en tegen Oostende op het programma, zaterdag ontvangt het op den Bosuil leider Tubeke. Geoffry Hairemans blikt vooruit op de twee erg belangrijke duels.

Door Dirk Pieters

Eerst wacht de bekermatch in Oostende: “We zullen er alles aan doen om die match te winnen, maar we moeten realistisch blijven. Oostende is momenteel de ploeg in vorm."

"Het is wel jammer dat er maar 500 kaarten beschikbaar zijn voor Antwerp. Een massa volk geeft altijd iets extra’s." En of er geroteerd zal worden door coach Gevaert? "We hebben daar nog niets over gehoord. De coach beslist en we zien wel wie start. Iedereen zal willen stunten."

Voor een vol stadion? Dat geeft ons nog meer kracht -

Geoffry Hairemans

De match van zaterdag tegen Tubeke wenkt ook: "Die match is zo mogelijk nog belangrijker voor ons. Natuurlijk hopen we woensdag te stunten, maar we kijken zeker ook uit naar de match tegen Tubeke."

En dan wél met de steun van heel veel Antwerpfans: "Het feit dat het stadion hoogstwaarschijnlijk weer vol zal zitten is helemaal mooi en geeft ons nog meer kracht om zo’n wedstrijden in ons voordeel te laten eindigden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties