Hasi woedend: "Dit zijn allemaal dikbetaalde profs"

Hasi woedend: "Dit zijn allemaal dikbetaalde profs"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Besnik Hasi was om het licht uit te drukken 'not amused' na de bekerwedstrijd tegen Spouwen Mopertingen. Het woord "schandalig" kwam meer dan één keer over zijn lippen. "Dit zijn allemaal dikbetaalde profs hé", fulmineerde hij.

Johan Walckiers in Anderlecht

"Als je niet met de juiste mentaliteit begint, dan lukt het je niet om je te tonen. Er zijn verschillende spelers die hun kans gekregen hebben, maar hem niet gegrepen hebben", aldus Hasi. "Dit zijn allemaal vetbetaalde profs, die jongens aan de overkant trainen 4 keer per week..."

Anderlecht kreeg wel veel kansen. "We hebben de eerste helft ook geen tien kansen gekregen. Bij de rust ben ik kwaad geworden ja. Als je na 45 minuten nog niet hebt kunnen scoren tegen een vierdeklasser - met alle respect - dan ben je niet goed bezig", ging hij door.

Het was niet de bedoeling dat ik Okaka en Suarez zou inbrengen

Hasi zag zich zelfs genoodzaakt zijn spitsenduo te wisselen. "Met Okaka en Suarez zijn we goed begonnen in de tweede helft. Maar het was eigenlijk niet de bedoeling dat ik hen zou inbrengen. Ze zaten op de bank, maar ik wou ze rust geven."

"Maar je zag dat het niet ging met Ezekiel en Leya Iseka vooraan. Die mannen van Spouwen speelden achteraan één tegen één, maar ze geraakten er niet één keer voorbij. Ook vanop de flanken kwam er amper gevaar. Maar we hebben een penalty nodig om te scoren. Pffff! We hebben de kansen gehad, maar we konden niet scoren."

Erg als Dendoncker je beste man blijft

Besnik Hasi

Leya Iseka en Ezekiel scoorden dus geen al te beste punten. "Ze zeggen wel dat ze hard werken en kansen willen krijgen, maar dan moeten ze zich ook tonen. En dat hebben ze vandaag niet gedaan. Okaka en Suarez hebben toch iets meer laten zien."

Hasi had er ook zeven kunnen wisselen.  "Tuurlijk. Het is wel erg dat mijn vaste waarde (wijst naar Dendoncker) de beste man bij ons moest zijn. We gingen niet in de ruimtes zonder bal. We spelen dikwijls tegen goedgeorganiseerde ploegen. Die mensen spelen voor wat ze waard zijn, maar dan moet je meer geven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties