Lokeren stelt zich vragen: "Mag Bob Peeters wel slagen?"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 13 reacties
Lokeren stelt zich vragen: "Mag Bob Peeters wel slagen?"
Foto: © photonews

Sporting Lokeren bengelt na negen speeldagen nog steeds onderaan het klassement. De supporters staan nog achter Bob Peeters, en ook sportief directeur Willy Reynders laat de trainer niet vallen.

Door Timothy Collard

“We hebben in het begin van dit seizoen al bewezen dat Bob tijd krijgt. Die tijd verdient hij ook gewoon”, aldus Reynders aan Voetbalkrant.com. “Dat de resultaten tegenvallen is geen geheim, maar we slaan niet zoals vroeger in paniek.”

“Lokeren heeft nog eens een jaar met drie verschillende trainers meegemaakt, maar dat bleek uiteindelijk toch ook niet de juiste oplossing te zijn. Het is vooral zaak om zoveel mogelijk rust rond deze groep te bewaren.”

Al weken neemt de kritiek op de persoon van Peeters toe. En met die kritiek heeft Reynders het stilaan wel gehad… “Van de buitenwereld uit mag het precies maar niet lukken voor Lokeren in het post-Maes-tijdperk…”

"Van in het begin werd er al op de man gespeeld bij Bob Peeters"

Willy Reynders

“Van in het begin van het seizoen werd al met scherp geschoten en op de man (Bob Peeters, nvdr.) gespeeld. Het was niet altijd even netjes.”

Maar op Daknam laten ze zich niet leiden door de negatieve klanken. “Wij beoordelen Bob op zijn dagelijkse manier van werken. Hij heeft nog steeds grip op zijn assistenten en zijn spelers. We spreken niet meer over play-off 1, maar gaan nu ook niet over degradatie spreken”, klinkt het hoopvol bij de sportief directeur.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties