De match van Kaya? Pluim voor heel Charleroi

De match van Kaya? Pluim voor heel Charleroi
Foto: © photonews

Onur Kaya maakte tussen 2010 en 2013 de dienst uit bij Charleroi. Zaterdagavond kwam hij met Zulte Waregem terug naar Mambourg, dus besloten wij even de spot op zijn prestatie te zetten. De conclusies? Een pluim voor heel Charleroi.

Aernout Van Lindt in Charleroi

Onur Kaya wilde natuurlijk maar wat graag bewijzen tegen Charleroi dat hij bij Zulte Waregem zijn ding doet. Hij was dit seizoen al serieus op dreef met een doelpunt en vijf assists, maar wilde de statistieken nog wat opvijzelen in het Stade du Pays de Charleroi.

Maar een makkelijke wedstrijd werd het niet voor Kaya. Centraal werden de ruimtes kort gehouden, toen hij uitzwenkte naar links stond er een stevige Marinos in de weg. In de eerste helft streelde en lepelde de technisch vaardigde voetballer wel enkele mooie voorzetjes, maar doelpunten kwamen daar niet uit.

Na de koffie deemsterde heel Essevee weg, inclusief Onur Kaya. Al bij al een degelijke prestatie, zonder meer. En een pluim voor Charleroi, dat hem (en de rest van de bezoekers) vaak uit de match hield.

Extra pluim voor de fans: zij gaven Kaya bij het verlaten van het veld na de match nog een open doekje. Ook Félice Mazzu kwam de speler hartelijk groeten en succes wensen in de rest van het seizoen: ook dat is voetbal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties