Oostende houdt de voetjes op de grond: "Maar dromen over play-off 1 is niet verkeerd"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 20 reacties
Oostende houdt de voetjes op de grond: "Maar dromen over play-off 1 is niet verkeerd"
Foto: © Photonews

KV Oostende speelt zondag de topper én streekderby op het veld van Club Brugge. De leider kan blauw-zwart een enorm grote uppercut verkopen, maar Luc Devroe loopt niet naast de schoenen. "We hebben helemaal niets in handen."

Cédric De Volder in Oostende

KV Oostende is tegenwoordig 'talk of the to... country'. De sympathieke kustjongens leggen niet alleen mooi voetbal op de mat, maar KVO staat na een derde van de reguliere competitie afgetekend aan de leiding. 

Maar de voetjes blijven stevig op de grond. "Zelfs in een dronken bui hebben we nog niet over de titel gepraat", lacht Luc Devroe. "Die eerste plaats in het klassement is geen garantie op prijzen. We staan drie punten voor op de huidige landskampioen. Dat zegt niets."

Zelfs in een dronken bui nog niet over de titel gepraat

Luc Devroe

"Pas op, dromen over play-off 1 is niet verkeerd." Ook de sportief manager van de Kustboys vindt dat Oostende de ambities moet bijstellen naar de nacompetitie. "Bovendien vragen een pak mensen zich af waar ons plafond ligt."

De vergelijking met het Zulte Waregem van enkele seizoenen geleden - dat pas op de slotspeeldag de duimen moest leggen tegen RSC Anderlecht - gaat alleszins op. 

"We hebben nochtans geen Thorgan Hazard in onze rangen", besluit Devroe. "Maar langs de andere kant: onze kern is een pak ruimer. We kunnen wisselen zonder kwaliteitsverlies."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties